Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /srv/psa03/acticom.nl/httpdocs/index.php:4) in /srv/psa03/acticom.nl/httpdocs/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 33 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /srv/psa03/acticom.nl/httpdocs/index.php:4) in /srv/psa03/acticom.nl/httpdocs/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/masonry_entries.php on line 33 www.acticom.nl | Telefonische Acquisitie
Slide background
Slide background

Telefonische Acquisitie

Klanten werven via direct marketing

De telefoon is nog steeds een belangrijk middel om contact te leggen met uw doelgroep. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring met telefonische acquisitie. Uiteraard werken wij professioneel en zijn onze mensen in staat om op hoog niveau een goed zakelijk gesprek te voeren. Altijd handelend vanuit uw bedrijfsnaam.

Onze werkwijze is als volgt.

Kennismaking
Voordat wij voor u gaan werken is het belangrijk dat wij uw bedrijf leren kennen. Dat doen we tijdens een kennismakingsgesprek van ongeveer 2 uur bij u op de zaak. We nemen door wat uw doelstellingen zijn, uw doelgroep, de visie en missie van uw onderneming, unieke eigenschappen van uw product of dienst etc.

Testperiode
Dan gaan we aan de slag. Dat doen we al snel. We werken wel met een structuur voor het gesprek, maar laten die ook snel weer los als het gesprek dat toe laat. Voor ons is vooral belangrijk dat ieder gesprek inhoudelijk sterk is en dat alle mogelijkheden die het bevat worden benut. Zit er een afspraak in, dan komt die afspraak er uit. De testperiode is ongeveer 8 uur en kan verdeeld worden over meerdere weken.

Evaluatie
Na de testperiode maken we een afspraak om de resultaten door te nemen en eventueel bij te stellen waar nodig.

Kosten
Wij werken op uurtarief, helder en transparant. Meer informatie.

Contact
Meer weten of vrijblijvend kennis maken? Neemt u dan contact met ons op.

9807519_s_social-media